VIDEO: Bursaspor 2-2 Besiktas: Alvaro Negredo kvitterade på tilläggstid

Besiktas fick med sig en poäng från bortamatchen mot Bursaspor sedan Alvaro Negredo kvitterat på tilläggstid.

Över 27 000 åskådare fanns på plats på Bursa Büyüsekhir Belediye stadion på fredagskvällen när Bursaspor tog emot Besiktas. Innan avspark bjöd hemmafansen på en fantastisk koreografi-tifo.

I matchen tog Besiktas ledningen i den 13e minuten när vänsterbacken Adriano gjorde ett snyggt mål med högerfoten med skott utanför straffområdet. Men innan den första halvleken var över hade Bursaspor vänt underläget till ledning. I den 37e minuten gjorde Negredo självmål efter en hörna. En liten stund efter kvitteringen avbröts matchen ett par minuter sedan delar av publiken kastat in föremål på Ricardo Quaresma i samband med när han skulle slå en hörna. Matchen återupptogs och på tilläggstid i den första halvleken tog Bursaspor ledningen i matchen efter att Yusuf Erdogan tagit sig fram på vänsterkanten och Dzon Delarge gjort mål från nära håll. Det var Delarge femte ligamål för säsongen.

I den andra halvleken jagade Besiktas ett kvitteringsmål samtidigt som Bursaspor stack upp i kontringar. Bursaspors landslagsmålvakt Harun Tekin stod för två jätteräddningar. Först på Jeremain Lens avslut och sedan Vagner Loves nick. Vagner Love gjorde debut i Besiktas-tröjan och var inblandad i ett par lägen. Bursaspor såg ut att gå mot tre poäng men i den 92a minuten nickade Negredo in kvitteringen på Caner Erkins inlägg. Det var Negredos femte ligamål för säsongen.

Besiktas ligger på fjärdeplats i tabellen med 37 poäng, 5 poäng bakom ledaren Istanbul Basaksehir och Bursaspor som inte har vunnit på sex ligamatcher (2 oavgjorda samt 4 förluster) ligger på 9e plats med 26 poäng. Under den här segerlösa perioden i ligan har laget också blivit utslagna ur turkiska cupen.