Cengiz Ünder dominerade och gjorde show för Roma!

Cengiz Ünder ägde kvällen under söndagen när AS Roma besegrade ligajumbon Benevento i ligaspelet. 

AS Roma vann med 5-2 och Cengiz låg bakom mycket av det Roma gjorde offensivt. Roma tog ledningen genom Fazio i den 26:e minuten och sedan började Cengizs show. Först spelade han fram till Edin Dzeko i den 59:e minuten och sedan gjorde han mål i den 63:e & 75:e minuten varav det sista var ett distansmål och Cengiz firades sitt första mål med soldathälsning. Vid det andra målet annonserade AS Roma målet med Turkiska flaggor:

Gästerna tog ledningen i matchen genom Brignole i den 7:e minuten och reducerade till 4-2 en minut efter Cengizs anda mål men det var Roma som fick sista ordet i matchen när Defrel satte Romas straff  på tilläggstid.

AS Roma är på vinnande spår igen efter förra helgens vinst också då Cengiz gjorde matchens enda mål. Cengiz har nu 3 mål och 1 assist på sina två senaste ligamatcher.