VIDEO: Galatasaray vann över Antalyaspor – går upp i serieledning

Galatasaray tog en klar 3-0 seger mot Antalyaspor under måndagskvällen. 

Anfallaren Bafetimbi Gomis blev tvåmålsskytt. På mindre än en kvart hade Gomis gjort 1-0 för hemmalaget och i den 20:e minuten utökade Gomis ledningen till 2-0. Det första målet var det 600:ade målet för Galatasaray under Fatih Terims tid som huvudtränare för klubben.

Sofiane Feghouli som har ryktats vara på väg bort i sommar visade klass och gjorde Galatasarays tredje mål i matchen.

I matchens 92:a minut hamnade Younes Belhanda och Hakan Özmert i bråk med varandra vilket resulterade med varsitt gult kort men Belhanda blev utvisad efter att ha fortsatt att provocera efter sin varning.

I och med vinsten så klättrar Galatasaray upp på första platsen och är ny ligaetta med 44 poäng.