VIDEO: Orkan Cinar sköt i ribban på tilläggstid

Konyaspors lån från Besiktas, Orkan Cinar var nära att återigen göra mål på frispark på tilläggstid.

När Konyaspor innan matchen mot Istanbul Basaksehir senast spelade en hemmamatch i ligan mot Trabzonspor kvitterade inhopparen Orkan på frispark i den 94e minuten. I matchen mot Basaksehir var han återigen nära att göra mål på frispark, den här gången i den 95e minuten. Emmanuel Adebayor hade gett Basaksehir ledningen i den första halvleken och Nejc Skubic kvitterat för Konyaspor i den 92a minuten.

I den 95e minuten fick Konya frispark och Orkan som även i den här matchen hade blivit inbytt klev fram för att ta frisparken och sköt i ribban. En liten stund efter frisparken blåste domaren av matchen som slutade 1-1.

I klippen här nedanför kan ni först se hans frispark mot Basaksehir och sedan hans frispark mot Trabzonspor.

***