VIDEO: Två mål och en assist av Umut Bozok när Nimes äntligen vann igen

Den turkiska U21-landslagsspelaren Umut Bozok gjorde två mål och en assist när Nimes besegrade Niort på bortaplan med 4-1.

Det var Nimes första seger efter fem ligamatcher som har slutat med två förluster och tre oavgjorda. Umut gav Nimes ledningen redan i den andra minuten när han chippade in bollen över målvakten. Niort kvitterade kort därefter innan Nimes återigen tog ledningen innan halvtidspausen. I den sextio minuten gjorde Umut sitt andra mål i matchen och i slutminuterna spelade han fram Rachid Alioui till hans andra mål i matchen.

Umut leder skytteligan i Ligue 2 med 19 mål på 26 matcher. Hans anfallspartner Rachid Alioui ligger på delad andraplats i skytteligan med 12 mål.

Nimes ligger tvåa i tabellen 14 poäng bakom Reims och en poäng före Ajaccio. Men det är mycket jämnt i platserna bakom Reims. Nimes som ligger tvåa har 49 poäng och Lorient som ligger på tionde plats har 41 poäng.

Ettan och tvåan i Ligue 1 går direkt upp till Ligue 1 och trean kvalar mot ett lag i Ligue 1 om en plats i högsta ligan.