Erkan Zengin lämnar Eskisehirspor

Erkan Zengin bekräftar via sitt twitterkonto att han lämnar Eskisehirspor. 

Spelaren skriver att han har brutit kontrakt med ”EsEs” och tackar samtidigt klubben för alla de åren han har spelat där samt supportrarna och önskar klubben lycka till i framtiden:

I den svenska tweeten hintar Erkan om att han åker tillbaks till Stockholm. Det är ännu inte klart vilken klubb som blir nästa klubbadress för Erkan men det svenska transferfönstret är fortfarande öppet till skillnad från många andra länder som har stängt sitt transferfönster. Erkan har tidigare öppnat för en flytt tillbaka till Hammarby.

Erkan Zengin har spelat i Turkiet sedan 2009. Han lånades in av Besiktas från Hammarby som även senare köpte loss honom från den svenska klubben. Det blev bara tre matcher på ett år för Erkan som sedan blev utlånad till Eskisehirspor som senare även köpte loss honom. Erkan gjorde stor succé i Eskisehirspor och var nära en flytt till Fenerbahce 2015 men det blev istället Trabzonspor där det blev en säsong innan det blev en flytt tillbaka till Eskisehirspor.