VIDEO: Enes Ünal inbytt matchhjälte för Villarreal

Enes Ünal blev stor matchhjälte för Villarreal när han blev inbytt och med två mål såg till att Villarreal vände och vann mot Atletico Madrid på hemmaplan.

Atletico Madrid ledde med 1-0 efter den första halvleken sedan fransmannen Antoine Griezmann gjort mål på straffspark i den 20e minuten. Enes blev inbytt i den 77e minuten och kvitterade med ett nickmål fem minuter senare. På tilläggstid i den 91a minuten gjorde han sedan segermålet från nära håll.

Villarreal vann sin andra raka ligamatch och ligger på femte plats i tabellen efter 29 omgångar. Enes har gjort 6 mål på 24 matcher i La Liga den här säsongen, 5 mål på 17 matcher för Villarreal och 1 mål på 7 matcher för Levante dit han var utlånad ett par månader under den första halvan av säsongen.