VIDEO: Hakan Calhanoglu målskytt när Milan vann

Hakan Calhanoglu gjorde första målet när AC Milan under söndagen besegrade Chievo med 3-2 på hemmaplan i den italienska ligan.

Hakan följde upp målet mot Arsenal i Europa League ett par dagar tidigare med att ge Milan ledningen i den 10e minuten. Det var hans tredje mål på 23 matcher i Serie A den här säsongen. Chievo lyckades vända genom två snabba mål genom Mariusz Stepinski och Roberto Inglese vilket också blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken var det Milan som vände och vann efter mål av Patrick Cutrone och Andre Silva. Milan missade också en straffspark vid ställningen 3-2 genom Franck Kassie.

Milan som vann sin femte raka ligamatch ligger på sjätte plats i tabellen, tre poäng bakom Lazio på femteplats och fem poäng bakom Inter som ligger på fjärdeplatsen som ger en plats i Champions Leagues gruppspel nästa säsong. Milan har 8 segrar och 2 oavgjorda på de 10 senaste ligamatcherna.