VIDEO: Två assist av Quaresma när Portugal vände och vann mot Egypten

Ricardo Quaresma blev inbytt och hade en stor del i när Portugal vände och vann mot Egypten.  

Mohamed Salah hade gett Egypten ledningen i den 56e minuten innan Quaresma blev inbytt i den 61a minuten. Portugals kvittering kom i den 92a minuten när Cristiano Ronaldo nickade in Quaresmas inlägg från vänsterkanten och segermålet kom i den 94e minuten när Ronaldo återigen gjorde mål på huvudet på Quaresmas frispark från högerkanten.

Göztepes målvakt Beto spelade hela matchen för Portugal. Det gjorde även Fenerbahces f.d. mittback Bruno Alves. I Portugals trupp fanns också Fenerbahces mittback Luis Neto och Besiktas f.d. mittfältare Manuel Fernandes men de två fick ingen speltid. I Egypten där Orduspors f.d. tränare Hector Cuper är förbundskapten, spelade Kasimpasas yttermittfältare Mahmoud Trezeguet hela matchen.