VIDEO: Umut Bozok målskytt för femte matchen i rad

Umut Bozok gjorde mål för femte matchen i rad när Nimes besegrade Brest på bortaplan i den franska andraligan.

Umut gav Nimes ledningen i den 34e minuten vilket var hans sjätte mål på de fem senaste matcherna. Han har nu gjort 22 mål på 29 matcher i ligan och leder skytteligan med tio mål. Segersiffrorna mot Brest blev 2-0 vilket var Nimes fjärde raka seger i ligan. Laget ligger på andraplats i tabellen elva poäng efter ledande Reims och fyra poäng före trean Ajaccio. De två första lagen i Ligue 2 tar sig direkt upp till Ligue 1 och tredjelaget får kvala mot lag 18 från högstaligan.

Umut har också gjort ett mål på en match i franska ligacupen och totalt 23 mål på 30 tävlingsmatcher den här säsongen. Redan i november förra året hade han gjort tre hattricks under säsongen vilket hade inte hänt i andraligan på över tjugo år. Läs mer om det och honom här. Umut som är 21 år gammal har gjort 3 mål på 4 U21-landskamper för Turkiet men blev inte uttagen i den senaste truppen inför matcherna i EM-kvalet mot Sverige och Malta.