Cengiz Ünder efter segern mot Barcelona: ”Mitt livs lyckligaste dag”

Cengiz Ünder var högst delaktig i när Roma vände och slog ut Barcelona i Champions Leagues kvartsfinal.

Efter matchen sa han följande till TRT Spor: ”Det här är förmodligen mitt livs lyckligaste dag för det är första gången jag känner mig så här lycklig. Mitt första mål i landslaget och det här är två känslor som är svåra att beskriva. Förhoppningsvis kan vi vara lika framgångsrika i semifinalen också och ta oss till finalen.

Efter att ha missat ett par matcher pga skada inledde Cengiz matchen mot Barcelona på avbytarbänken. Han blev inbytt i den 73e minuten vid ställningen 2-0 till Roma och i den 82a ordnade han först en hörna och slog sedan själv hörnan som Kostas Manolas nickade i mål. Matchen slutade 3-0 till Roma som gick vidare med fler gjorda bortamål. Det blev 4-4 efter två spelade matcher då Barcelona vann första matchen med 4-1.

Läs mer om matchen och se målet på länktipset nedan:

VIDEO: Cengiz Ünders assist tog Roma till semifinal