Erkan Zengin återvänder till Turkiet i sommar?

Kan Erkan Zengin vara påväg tillbaka till Turkiet.

Enligt turkiska Hürriyet och deras sportsektion, SporArena, så har Erkan Zengin kommit överens med Antalyaspor och ska ansluta till klubben i sommar. Erkan blev som bekant klar för Hammarby och skrev på ett korttidskontrakt som håller honom i den svenska klubben framtill sommaren.

Enligt Hürriyet ska Erkan och Antalyaspors huvudtränare, Hamza Hamzaoglu, kommit överens. Enligt Hürriyet ska Hamza Hamzaoglu ha sagt att Antalyaspor ska försöka reda ut vissa saker i klubben och sen ska de kunna värva Erkan till sommaren varpå Erkan ska ha svarat att han vill spela för Antalyaspor nästa säsong.

Återstår att se vart Erkan Zengin spelar nästa säsong men den förre landslagsspelaren har tidigare bekräftat att han vill ut en sväng utomlands igen. Erkan har inte kunnat spela för Hammarby ännu eftersom det har varit problem med spellicensen. Hammarby har gått till FIFA med ärendet om att Erkans gamla klubb, Eskisehirspor, inte har velat ge licensen för att Erkan ska kunna spela för Hammarby.