VIDEO: Besiktas utklassade Göztepe

Besiktas utklassade Göztepe med 5-1 och tog sin åttonde raka seger på hemmaplan i ligan.

Besiktas har nu spelat 41 raka hemmamatcher i ligaspelet utan att förlora. Det har blivit 34 segrar och 7 oavgjorda med målskillnaden 104-28.

Talisca gav laget ledningen mot Göztepe i den 19e minuten med sitt 12e ligamål för säsongen och innan den första halvleken var över gjorde Gary Medel sitt första mål för klubben. I den andra halvleken utökade Dusko Tosic på till 3-0 innan Göztepe reducerade genom Halil Akbunar. Kort efter reduceringsmålet fick Göztepe Rajko Rotman utvisad efter två gula kort och Besiktas gjorde ytterligare två mål inom loppet av en minut. Inhopparen Cyle Larin som Besiktas värvade i januari gjorde sitt första mål i klubben i sin första match. Han blev inbytt i den 83e minuten och gjorde 4-1 i den 86e minuten innan Ryan Babel fastställde slutresultatet i den 87e minuten med sitt 10e ligamål för säsongen.

Besiktas vann sin fjärde seger på de fem senaste ligamatcherna och ligger på tredjeplats i tabellen med 56 poäng, en poäng bakom tvåan Galatasaray som har en match mindre spelad och tre poäng bakom ledaren Istanbul Basaksehir. Göztepe som har en oavgjord och två förluster på sina tre senaste ligamatcher ligger på åttondeplats i tabellen med 40 poäng.