VIDEO: Hakan Calhanoglu med assist och ribbträff i Milans förlustmatch mot Juventus

Hakan Calhanoglu slog hörnan som ledde till Milans kvittering men Juventus vann ändå till slut.

Paulo Dybala gav Juventus ledningen redan i den 8e minuten. Milan kvitterade i den 28e minuten genom Leonardo Bonucci som nickade in Hakan Calhanoglus hörna. 1-1 blev halvtidsresultatet. I den andra halvleken skapade Milan chanser för ett ledningsmål och Hakan kunde ha gjort ett mycket snyggt mål men hans skott utanför straffområdet tog i ribban.

Istället gjorde Juventus 2-1 genom inhopparen Juan Cuadrado i den 79e minuten och direkt efter målet blev Hakan Calhanoglu utbytt efter att Milans tränare Gennaro Gattuso inte gillade det han såg innan målet. När Hakan klev av såg man på TV-bilderna att det var irriterad i Milan. Juventus gjorde senare 3-1 genom Sami Khedira vilket också blev slutresultatet.

Efter matchen kritiserades Hakan Calhanoglu av Gattuso vilket ni kan läsa mer om i en separat artikel.

Hakan Calhanoglu som har börjat göra lite fler poäng i Milan den senaste tiden har gjort 3 mål och 3 assist på 24 ligamatcher den här säsongen. Totalt har han gjort 5 mål och 8 assist på 37 tävlingsmatcher.

Milan som innan förlusten hade 5 raka segrar i ligaspelet och 10 obesegrade matcher (8 segrar samt 2 oavgjorda) tappade mark i kampen om en plats till Champions Leagues gruppspel nästa säsong eftersom rivalerna Inter vann tidigare på dagen. Milan ligger på sjätteplats i tabellen med 50 poäng och har 8 poäng upp till Inter på fjärdeplats.

Bonuccis kvitteringsmål

***

Hakan Calhanoglus skott i ribban