VIDEO: Ett mål och tre assist av Hakan Calhanoglu när Milan utklassade Fiorentina

Hakan Calhanoglu hade stor show när Milan utklassade Fiorentina i den sista omgången av Serie A.

Fiorentina tog ledningen i den 20e minuten genom Giovanni Simeone. Sedan tog Milan över. Hakan Calhanoglu kvitterade i den 23e minuten med sitt första frisparksmål i Milan. Några minuter innan halvtidsvilan slog Hakan inlägg till Patrick Cutrone som nickade bollen i mål.

Hakan hade ingen assist till Nikola Kalinic’ 3-1 mål i inledningen av den andra halvleken men han slog inlägget till Cutrone som nickade och Kalinic höll sig sedan framme på returen. Cutrone slog in 4-1 i den 59e minuten assisterad av Hakan och en kvart från slutet så var det Hakan som spelade bollen till Giacomo Bonaventura som gjorde ett solomål.

Milan slutade sjätteplats i Serie A den här säsongen och kvalificerade sig till Europa Leagues gruppspel nästa säsong.

Hakan Calhanoglu gjorde 6 mål samt 8 assist på 31 ligamatcher och totalt 8 mål samt 13 assist på 45 tävlingsmatcher den här säsongen. På de fyra senaste ligamatcherna gjorde han 3 mål och 4 assist.