VIDEO: Kaan Ayhan förlänger kontraktet med Fortuna Düsseldorf

Det har varit tal om flytt till turkiska ligan men Kaan Ayhan stannar kvar i Fortuna Düsseldorf för spel i Bundesliga.

Den 23-årige turkiske landslagsspelaren har förlängt sitt kontrakt med den tyska klubben till sommaren 2021. Det nuvarande kontraktet skulle ha gått ut den sista juni 2019. Kaan som just nu befinner sig på landslagssamling skrev på det nya kontraktet i Istanbul där landslaget har befunnit sig innan resan till Schweiz där landskamp mot Tunisien väntar på fredagskvällen.

Han gör sin andra säsong i Düsseldorf och spelade under den gångna säsongen 31 matcher i Bundesliga 2 när klubben vann serien och tog steget upp till Bundesliga. Han gjorde 1 mål, 2 assist, drog på sig åtta gula- och två röda kort. Kaan har tidigare spelat Bundesliga-fotboll med Schalke 04 och Eintracht Frankfurt.