Emre Mors framtid i Celta Vigo

Emre Mors framtid har dykt upp på ytan i Spanien. 

Den talangfulle turkiske mittfältaren har inte haft en lyckad säsong i Spanien och frågetecken har ställts ifall han blir kvar i Celta Vigo.

Celta Vigo ska dock ha besämt sig för att behålla Emre Mor. Klubbens president Carlos Mourinho ska ha sagt att huvudtränaren Antonio Muhammed har sista ordet ifall laget ska behålla Emre eller inte. Den argentinske tränaren ska ha bestämt sig för att behålla Emre och använda honom nästa säsong.

Emre Mor kom till Celta Vigo förra sommaren från Borussia Dortmund för 13 miljoner euro och Celta Vigo vill inte låna ut honom kommande säsong utan vill istället att Emre utvecklas i deras klubb. Emre Mor kom inte väl överens med den förre tränaren (Juan Carlos Unzue) i klubben och blev lämnad utanför truppen två gånger när han var frisk. Emre stod för 1 mål och 2 assist på 23 ligamatcher i sin debutsäsong för Celta Vigo.