Fenerbahce kan få en ny tränare

Mycket händer kring Fenerbahce nu med en ny president och en ny sportchef. 

Den nyblivne presidenten Ali Koc hämtade snabbt in en sportchef till Fenerbahce, Damien Comolli. Sportchefen har fått all befogenhet vad gäller rekrytering av ny tränare och både Ali Koc och Damien Comolli har varit i möten med Aykut Kocaman (Fenerbahces nuvarande tränare) och kommer ha möte inom de kommande dagarna igen om klubbens framtid.

Enligt beIN Sports Turkiet så hänger Aykut Kocaman löst då klubben just nu ser över vad som är bäst för framtiden. Samtidigt säger källan att det antingen blir en fortsättning med Aykut Kocaman eller att Liverpools gamle assisterande tränare, Zeljko Buvac, kan ta över. Zeljko lämnade Liverpool precis innan slutet av den senaste säsongen spelades klart och kopplades starkt ihop med Arsenal som till slut valde Unai Emery som ny manager.

Enligt turkiska Sporx som bland annat hänvisar till Fanatik, så är även förre Arsenal-managern Arsene Wenger aktuell för Fenerbahce. Damien Comolli och Arsene Wenger jobbade ihop i Arsenal där de skördade stora framgångar tillsammans och enligt och Damien ska vara intresserad av att veta Wengers intresse för att komma och träna Fenerbahce.