Erkan Zengin på väg till turkiska tredjeligan

Erkan Zengin kan vara på väg till Istanbul-klubben Fatih Karagümrük S.K. som spelar i turkiska tredjeligan.

Ali Karakas från Transfer Merkezi twittrade på tisdagen om att Erkan Zengin har kommit överens med Fatih Karagümrük.

Karagümrük är en klubb från Istanbul som grundades 1926. Klubben spelar just nu i TFF 2. Lig vilket motsvarar tredjedivisionen i turkiska seriesystemet efter Spor Toto Süper Lig och Spor Toto 1. Lig. Klubben spelar sina hemmamatcher på Vefa stadion som tar in omkring 10 000 åskådare.

Süleyman Hurma som tidigare har varit sportchef i Samsunspor, Kayserispor och Trabzonspor blev ny president i Karagümrük tidigare i somras. Sedan dess har klubben satsat stenhårt och värvat flera rutinerade spelare som t.ex. Yigit Incedemir, Turgut Dogan Sahin och Mehmet Batdal. Tre spelare som har erfarenhet från de högsta ligorna i Turkiet. Hurma gjorde nyligen ett uttalande om att hans mål är att ta Karagümrük ut i Europa.

När Erkan Zengin gick till Trabzonspor i januari 2014 var det Süleyman Hurma som var sportchef i klubben.

Dessutom uppges det att Hikmet Karaman som har tränat flera klubbar i Süper Lig kan bli ny tränare.