Kayserispor värvar två mittfältare

Kayserispor gjorde klart med två mittfältare under lördagen.

Den 29-årige centrala mittfältaren Rajko Rotman från Slovenien (bilden nedan) och den 30-årige offensiva mittfältaren Tjaronn Chery från Holland.

Rotman som bröt sitt kontrakt med Göztepe på fredagen har skrivit på för ett år med option på ytterligare ett år. Han har tidigare spelat i Kayserispor vilket han gjorde under den andra halvan av säsongen 2016-17 när han var på lån från Istanbul Basaksehir. Rotman spelade 27 ligamatcher för Göztepe förra säsongen och har totalt spelat 80 matcher i Süper Lig under sina fyra säsonger i Turkiet.

Chery ansluter på lån från den kinesiska klubben Guizhou Zhicheng under en säsong. Den kinesiska klubben kommer att betala en stor del av hans lön under låneperioden. Har tidigare spelat för bl.a. Queens Park Rangers i Championship och Groningen i holländska ligan. Gjorde 14 mål på 35 ligamatcher för Groningen säsongen 2014/15 och värvades säsongen efter till QPR.