Officiellt: Enzo Roco och Umut Nayir klara för Besiktas *UPPDATERAD*

Besiktas har slutfört värvningarna av Enzo Roco och Umut Nayir.

Båda spelarna har varit på gång till Besiktas och övergångarna blev officiella på fredagskvällen.

Den 25-årige chilenska mittbacken Enzo Roco (bilden ovan) har skrivit på ett fyraårskontrakt. Han kommer närmast från spel i Cruz Azul i Mexiko och kostar inget i övergångssumma. Det är i skrivande stund oklart hur lönen för honom ser ut. Läs mer här.

Även den 25-årige turkiska anfallaren Umut Nayir har skrivit på ett fyraårskontrakt. Han kommer närmast från spel i Osmanlispor men var utlånad till Ankaragücü förra säsongen. Sedan tidigare uppgavs det att Besiktas betalar 250 000 Euro i övergångssumma och Umut får en lön på 1,75 miljoner TL per år. Läs mer här.

UPPDATERING:
beIN Sports skriver att Enzo Roco kommer att få en lön på 1,3 miljoner Euro per år i Besiktas.