Officiellt: Ferdi Kadioglu klar för Fenerbahce

Fenerbahce fortsätter att värva unga talangfulla spelare.

Efter värvningarna av Berke Özer och Baris Alici har nu klubben gjort klart med den 18-årige mittfältaren Ferdi Kadioglu som kommer närmast från spel i holländska NEC Nijmegen. Ferdi anlände till Istanbul under fredagskvällen och på lördagen skrev han på för Fenerbahce. Han gjorde debut i holländska förstaligan som 16-åring och blev nyligen uttagen i ett holländskt U21-landslag. Läs mer om honom här.

Fenerbahce hälsar honom välkommen till klubben men det är i skrivande stund oklart hur långt kontraktet är och vad övergångssumman är.

– Vi är mycket glada över att en ung, begåvad spelare med hög potential som Ferdi har kommit till Fenerbahce. Jag önskar att han ska göra bra ifrån sig i klubben under många år, säger Fenerbahces tränare Phillip Cocu till klubbens hemsida.