Tre mittfältare klara för Bursaspor

Bursaspor har gjort klart med tre centrala mittfältare.

Stephane Badji, 28 år från Senegal värvas från Anderlecht för 600 000 Euro. Badji har skrivit på ett treårskontrakt värt 880 000 Euro per år. Förra säsongen var han utlånad till Kayserispor där han gjorde 3 mål och 3 assist på 28 ligamatcher. Har tidigare spelat 1,5 säsonger för Istanbul Basaksehir.

Aytac Kara, 25 år ansluter på fri transfer sedan Trabzonspor brutit hans kontrakt i förtid. Har skrivit på ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år. Hans lön i Bursaspor blir 3,564 miljoner TL per år varav 80 % är garantilön och 20 % baserad på matchlön. Var förra säsongen utlånad till Yeni Malatyaspor där han gjorde 4 mål och 5 assist på 29 ligamatcher. Har även spelat Süper Lig-fotboll med Eskisehirspor.

Jani Atanasov, 18 år från Makedonien värvas från Akademija Pandev för 100 000 Euro. Har skrivit på ett fyraårskontrakt med Bursaspor värt 20 000 Euro per månad. Får även en signeringsbonus på 100 000 Euro. Gjorde 4 mål och 8 assist på 29 matcher i makedoniska högstaligan förra säsongen.

Aytac Kara har en köpklausul på 3 miljoner Euro i hans kontrakt och Badji har två olika köpklausul i hans kontrakt. För en klubb i Europa är klausulen 2,5 miljoner Euro och för en kinesisk klubb är klausulen 4 miljoner Euro.