Trezeguet på väg till Slavia Prag

Kasimpasas yttermittfältare Trezeguet är på väg till Slavia Prag i tjeckiska ligan.

Klubbens vicepresident säger i ett uttalande att Slavia Prag har gått med på att betala köpklausulen på 5 miljoner Euro som finns i Trezeguets kontrakt och att Trezeguet nu har rest till Prag för läkarkontroll.

Kasimpasa ville att Trezeguet skulle stanna kvar i klubben. Vicepresidenten säger vidare: “Den här övergången sker utan vår godkännande men eftersom Slavia Prag betalar det som står i hans kontrakt kan vi ingenting göra.”

Mahmoud Hassan som Trezeguet egentligen heter hade en kanonsäsong i Kasimpasa förra säsongen med 13 mål och 7 assist på 31 ligamatcher. Han var på lån i klubben från Anderlecht och efter säsongen köpte Kasimpasa loss honom för 2 miljoner Euro. Det var då köpklausulen skrev in i hans kontrakt.

Efter säsongen och under den senaste tiden har Galatasaray visat intresse för honom men har inte lyckats komma överens med Kasimpasa.

Läs om varför han kallas för Trezeguet!