Ytterligare en spelare från Iran på väg till Trabzonspor

Trabzonspor gjorde klart med Vahid Amiri under lördagen. Snart kan ytterligare en spelare från Iran bli klar för klubben.

Trabzonspor är på jakt efter mittbackar sedan Jan Durica, Tomas Hubocan och Ugur Demirok lämnat klubben efter förra säsongen. Just nu finns bara två mittbackar i truppen och klubben har sedan tidigare gjort flera uttalanden om att minst två mittbackar ska värvas in. En av dessa kan bli den är 22-årige iranska mittbacken Majid Hosseini som Trabzonspor har varit intresserade av en lång tid.

Hosseini tillhör den iranska storklubben Esteghlal FC där han var med och vann iranska cupen förra säsongen. Han har spelat 4 landskamper för Iran och tre av dessa var i VM. Efter att ha blivit inbytt i första matchen mot Marocko fick han spela från start både mot Spanien och Portugal.

Majid Hosseini anlände till Istanbul på lördagskvällen och skulle resa vidare därifrån till Trabzon för att sedan inleda förhandlingar med Trabzonspor på söndagen.