“Besiktas överens med Trabzonspor”

Besiktas kan ha hittat sin nya anfallare i Trabzonspor.

Enligt flera medier bl.a. NTV Spor har Besiktas kommit överens med Trabzonspor om Burak Yilmaz. Nu återstår att Besiktas kommer överens med Burak själv innan övergången blir ett faktum.

33-årige Burak som har gjort 159 mål på 281 matcher i Süper Lig för Antalyaspor, Besiktas, Manisaspor, Eskisehirspor, Trabzonspor och Galatasaray återvände inför förra säsongen till Turkiet efter en tid i Kina. Trots skadeproblem gjorde han 23 mål på 25 matcher och kom tvåa i skytteligan efter Bafetimbi Gomis. Den här säsongen har han spelat en match pga skada.

Burak har tidigare spelat 1,5 säsong i Besiktas. Det var säsongen 2006/07 och första halvan av säsongen 2007/08 innan han värvades till Manisaspor. Då gjorde han 6 mål på 49 tävlingsmatcher i klubben.

Burak har även spelat för Fenerbahce i Süper Lig men gjorde inga mål då.