Caykur Rizespor lånar tre spelare

Nykomlingen Caykur Rizespor har gjort klart med tre lån under de senaste dagarna.

Den 25-årige mittbacken Jakub Brabec (bilden nedan) som har gjort 9 landskamper för Tjeckien lånas in från belgiska Genk där han spelade 12 ligamatcher förra säsongen.

Och från Osmanlispor som åkte ur Süper Lig förra säsongen hämtas den 25-årige centrala mittfältaren Musa Cagiran samt den 23-årige yttermittfältaren Aminu Umar från Nigeria in på lån. Båda spelarna har spelat med Osmanlispor i Süper Lig under de tre senaste säsongerna.

Musa gjorde 8 mål samt 2 assist på 26 ligamatcher förra säsongen och har totalt gjort 17 mål samt 8 assist på 81 matcher i Süper Lig för Osmanlispor. Han har också spelat för Galatasaray, Konyaspor, Bursaspor och Kardemir Karabükspor i Süper Lig. Det har blivit närmare 200 matcher i högsta ligan för Musas del.

Aminu Umar gjorde 5 mål samt 7 assist på 31 ligamatcher förra säsongen och har totalt gjort 18 mål samt 14 assist på 84 matcher i Süper Lig för Osmanlispor.