Fikret Orman bemöter transfernyheterna gällande Besiktas

Besiktas president Fikret Orman har bemött de flesta uppgifterna som cirkulerar kring Besiktas de senaste dagarna.

Det har bland annat handlat om Alvaro Negredo, Domagoj Vida, Burak Yilmaz och samtidigt har klubben gått ut och kommenterat Ozan Tufan.

Om Alvaro Negredo:

“Vi har inte fått in något bud på Alvaro Negredo, det är spelare med stor karaktär och som fansen tycker om. Ifall vi får in ett bra bud så kommer han säljas, om inte så är han vår spelare.”

Om Domagoj Vida:

“Vi har inte köpt Vida för att sälja honom. Han har  sagt tio gånger att han inte vill lämna.Han har till och med kommit och frågat om det är presidenten som vill sälja honom till en ledare inom styrelsen på grund av alla rykten som skrivs i media. Det finns inget sånt. Han ska fortsätta med oss.”

Om Burak Yilmaz:

“Trabzonspor vill sälja Burak men vi är inte inblandade i det. Vi har träffat Ahmet Agaoglu (Trabzonspors president) och vi pratade aldrig om Burak. Vi har varken pratat eller frågat om Burak. Burak hejar på Besiktas och det är därför som jag pratar om honom ibland.”

Burak Yilmaz har kopplats ihop väldigt mycket med en flytt till Besiktas på sistone.

Gällande målvakter så sade Fikret Orman att klubben har några alternativ men nämnde dock inga namn. Samtidigt har klubben kommit med ett uttalande gällande rykten som kopplat ihop Ozan Tufan med klubben. Enligt klubben så har de träffats med spelarens agent som även är en gammal Fenerbahce-spelare i Basket, Mirsad Turkcan,  i Serbien i samband med matchen mot Partizan Belgrad men det har inte diskuterats kring en eventuell transfer för Ozan Tufan.

Besiktas kopplas ihop starkt med Shinji Kagawa och Nacer Chadli men uppgifterna har varken bekräftats eller dementerats av Fikret Orman eller klubben.