Galatasaray kopplas ihop med dansk anfallare

Transferfönstret stänger inatt och Galatasaray jagar fortfarande efter en ersättare till Bafetimbi Gomis som lämnade klubben för Al Ahli.

Nu rapporterar beIN Sports att Galatasaray träffar den danske anfallaren Andreas Cornelius representanter. Den 1,93 meter långe anfallaren spelar i dagsläget för italienska Atalanta och var i somras med när Danmark spelade VM i Ryssland. Enligt källan så återstår det bara detaljer kvar innan parterna är överens om ett kontrakt. Cornelius avtal med Atalanta sträcker sig till 2020.

Den 25-årige anfallaren gjorde succé i FC Köpenhamn säsongen 2013-2014 när laget gick långt i Champions League och såldes sedan till Cardiff som då var i Premier League. Där uteblev succén och anfallaren gick senare till Atalanta 2017. Förra säsongen blev det totalt 31 matcher och 6 mål för dansken.

Galatasaray sägs även vara överens med Akhisarspors vänsterback Ömer Bayram som även blev uttagen till landslaget idag.