Istanbul Basaksehir kommer med ett uttalande gällande sina spelare

De senaste dagarna har ett par av Istanbul Basaksehirs mest framtädande spelare kopplats ihop med en flytt ifrån klubben till rivaler. 

Nu kommer klubbens president, Göksel Gümüsdag, med ett uttalande gällande Emmanuel Adebayor, Volkan Babacan och Edin Visca:

“Våra fotbollsspelare, Volkan Babacan, Edin Visca och Emmanuel Adebayor ryktas lämna i media och det skriver mer och mer om det för varje dag. Vårt lag har stora mål för säsongen 2018-2019 och vi i början av säsongen och dessa nyheterna i media är inte sanna.”

Presidenten fortsätter och hyllar sina spelare och säger att alla tre vill fortsätta i klubben och konstaterar att Volkan Babacan som har stått i mål för laget samt landslaget kommer fortsätta i flera år till i klubben.

Samtidigt bekräftar presidenten att de förra året avvisade ett bud som kom från utlandet på över 10 miljoner euro för Edin Visca som presidenten säger har blivit en symbol för klubben med sina insatser i Istanbul Basaksehir, kommer att fortsätta att bära den orangea-tröjan i flera år till.

Göksel Gümüsdag säger även att Adebayor kommer att stanna kvar som han rankar som en av de mest värdefullaste spelarna i ligan som är en förebild för många med sin karaktär och att han kommer vara oerhört viktigt för laget den här säsongen.