Mittback och vänsterback till Bursaspor

Bursaspor har värvat två nya försvarare.

Tre av fyra spelare som var ordinarie i Bursaspors backlinje förra säsongen har lämnat klubben. Mittbackarna Titi och William Troost-Ekong till Göztepe respektive Udinese samt vänsterbacken Aziz Behich som nyligen blev klar för PSV Eindhoven.

Nu har klubben gjort klart med två försvarsspelare:

32-årige rumänska vänsterbacken Iasmin Latovlevici (till vänster på bilden ovan) har skrivit på för ett år med option på ytterligare ett år. Han ansluter på fri transfer sedan hans kontrakt med Galatasaray gick ut efter förra säsongen. Latovlevici har tidigare spelat en säsong vardera i Genclerbirligi och Kardemir Karabükspor vilket innebär att Bursaspor blir hans fjärde klubb i Turkiet på lika många säsonger.

30-årige argentinska mittbacken Santiago Vergini har skrivit på ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år. Kommer närmast från spel i Boca Juniors där han har spelat två säsonger. Har tidigare spelat för Verona, Sunderland och Getafe i Europa. Har spelat 3 A-landskamper för Argentina den senaste 2014.