VIDEO: Akhisarspor supercupmästare efter straffsparkar

Akhisarspor vann supercupen 2018 efter att ha besegrat Galatasaray.

Det blev 1-1 efter ordinarie matchtid. Yevhen Seleznyov gav Akhisaspor ledningen redan i den femte minuten och med elva minuter kvar av ordinarie matchtid kvitterade inhopparen Eren Derdiyok för Galatasaray.

Och efter en mållös förlängning avgjordes det i straffläggningen där alla spelarna fram till Galatasarays sista straff gjorde mål. Bafetimbi Gomis klev fram för att ta Galatasarays sista straff men missade och Akhisarspor vann klubbens andra titel i historien på ett par månader.

Daniel Larsson hoppade in för Akhisarspor med drygt tjugo minuter kvar av ordinarie tid och fick också slå en av straffsparkarna. Hans straffspark betydde 2-1 till Akhisar.

Yevhen Seleznyov ger Akhisarspor ledningen

Eren Derdiyok kvitterar för Akhisarspor

Straffläggningen