VIDEO: Galatasaray körde över Alanyaspor med 6-0

Galatasaray vann med hela 6-0 över Alanyaspor och tog en stor vinst i ligan i och med att flera av rivalerna förlorade och tappade poäng.

Nyförvärvet Emre Akbaba som kom just från Alanyaspor ersatte Ryan Donk i startelvan och Emre levererade. Emre stod för två mål i matchen när han gjorde det fjärde och det sjätte målet för Galatasaray. Mittfältaren valde att inte fira sina mål med rspekt för sina gamla lagkamrater och sin gamla klubb.

Matchens första mål gjordes av Fernando framspelad av Eren Derdiyok och lagen gick in till halvtidsvila med 1-0. Fyra minuter in i andra halvlek utökade Sinan Gümüs med ett fint mål till 2-0 och sedermera kunde Eren Derdiyok göra 3-0.

Även Henry Onyekuru steg fram och gjorde mål i matchen, Henry gjorde 5-0 målet i den 82:a minuten innan Emre gjorde sitt andra mål i matchen i den 84:e minuten och fastställde resultatet 6-0.

Vinsten är Galatasarays tredje raka seger och i och med den stora målfesten på Türk Telekom-Stadion så avslutar man den tredje omgången som ligaledare också.