VIDEO: Istanbul Basaksehir vann toppmatchen mot Trabzonspor

Istanbul Basaksehir inledde säsongen med seger när laget besegrade Trabzonspor på hemmaplan.

Två klubbar som vill utmana de tre stora om ligaguldet den här säsongen är Basaksehir och Trabzonspor. De möttes redan i den första omgången och det var Basaksehir som gick segrande ur matchen på Basaksehir Fatih Terim stadion.

Matchen slutade 2-0 sedan båda målen kommit i slutet av vardera halvlek.

Manuel da Costa nickade in 1-0 i den 42a minuten på en hörna slagen av Edin Visca. Visca som är inne på sin åttonde säsong i Basaksehir vann assistligan i Süper Lig förra säsongen med 16 assist. Under sin tid i klubben har han gjort totalt 72 assist på 265 tävlingsmatcher varav 51 assist på 198 matcher i Süper Lig.

Och Emmanuel Adebayor för dagen inhoppare gjorde det avgörande målet i den 91a minuten efter ett fint anfall. Emre Belözoglu som också hoppade in i matchen passade till Junior Caicara som slog inlägget Adebayor nickade i mål. Det var hans 22a mål på 42 matcher i Süper Lig för Basaksehir.