Galatasarays svit på hemmaplan i ligan: 15 raka segrar!

Efter att Galatasaray besegrade Kasimpasa med 4-1 på fredagskvällen har klubben nu vunnit 15 raka hemmamatcher i ligaspelet.

Segersviten inleddes den 3e november 2017 då Genclerbirligi besegrades med 5-1. Sedan dess har Galatasaray vunnit ytterligare 14 matcher. Målskillnaden i dessa 15 segrar har varit 45 mål gjorde framåt och 7 mål insläppta bakåt.

Galatasaray har spelat 22 matcher på hemmaplan i ligan utan att förlorar. 21 segrar och 1 oavgjord. Målskillnaden i dessa segrar har varit 61-11.

Senast Galatasaray förlorade en match på hemmaplan i ligan var i omgång 30 säsongen 2016/17 mot Kasimpasa då det blev 1-3 och senast Galatasaray tappade poäng i en match på hemmaplan i ligan var den 22a oktober förra året mot ärkerivalen Fenerbahce i en match som slutade mållös.