VIDEO: Besiktas tappade poäng mot Bursaspor i slutminuterna

Besiktas tog ledningen men tappade segern i slutminuterna mot Bursaspor på bortaplan.

27 807 åskådare befann sig på plats på Timsah arena på söndagskvällen i en av säsongens toppmatcher i Süper Lig. Några dagar innan avspark kom beskedet att inga bortasupportrar skulle finnas på plats pga den dåliga relationen mellan klubbarnas supportrar.

I Besiktas gjorde målvakten Loris Karius debut. Adem Ljajic fanns med i matchtruppen men fick aldrig någon speltid. Karius fick visa upp sig nästan omgående när han räddade Allano Limas avslut i den nionde minuten.

Efter en mållös första halvlek tog Besiktas ledningen i början av den andra halvleken när Ryan Babel gjorde mål efter passning från Oguzhan Özyakup.

Besiktas såg ut att få med sig alla tre poängen hem till Istanbul men Bursaspor lyckades kvittera. Och det var inhopparna Yusuf Erdogan och Diafra Sakho som låg bakom kvitteringen. Erdogan hann upp bollen på vänsterkanten, slog in den framför mål där Sakho var före Pepe och styrde in kvitteringen. Sakho tidigare i West Ham som lånades in av Rennes på transferfönstrets sista dag gjorde därmed mål i sin debut efter att ha varit på plan i drygt tjugofem minuter.

Bursaspor fick med sig en viktig poäng men vet fortfarande inte hur det känns att vinna den här säsongen. Efter fyra omgångar har det blivit tre oavgjorda och en förlust. Förlusten kom knappt mot Fenerbahce på bortaplan i ligapremiären. Besiktas inledde säsongen med två raka segrar. Sedan dess har det blivit en förlust mot Antalyaspor och nu poängtapp mot Bursaspor.

Besiktas ligger på åttonde plats med sju poäng och Bursaspor ligger på tolfte plats med tre poäng inför landslagsuppehållet.