VIDEO: Hopf och El Kabir matchhjältar när Ankaragücü vann

Johannes Hopf och Moestafa El-Kabir blev båda matchhjältar när Ankaragücü vann hemmamötet mot Akhisarspor.

Matchen spelades på Afyon stadion i staden Afyonkarahisar 260 km väster om huvudstaden Ankara. Anledningen till detta var att gräsmattan på Yenikents stadion håller på att renoveras. Ankaragücüs gamla hemmaarena 19 Mayis stadion håller på att rivas och i väntan på att den nya fotbollsarenan i Ankara ska bli färdig spelar klubben sina hemmamatcher i Yenikent stadion som i vanliga fall är hemmaplan för Osmanlispor.

Trots avståndet och att beslutet kom bara ett par dagar innan avspark fanns det en hel del Ankaragücü-supportrar på plats för att stötta sitt lag.

El Kabir gjorde matchens enda mål i den tolfte minuten efter mycket snyggt förarbete från Youness Mokhtar och Hopf stod för matchavgörande räddningar i slutet av matchen. Han gjorde bl.a. tre räddningar på drygt en minut två av dessa matchavgörande.

Nykomlingen Ankaragücü vann sin andra match för säsongen och har 7 poäng efter fem omgångar medan Akhisarspor där Daniel Larsson saknades i matchtruppen fortfarande är utan seger. Det har blivit 2 oavgjorda och 3 förluster. Laget ligger näst sist i tabellen.

Höjdpunkter från matchen.