VIDEO: Kayserispor vände och vann mot Fenerbahce som förlorade sin tredje raka ligamatch

Kayserispor vände 1-2 till 3-2 på bortaplan mot Fenerbahce och fick med sig alla tre poängen hem från Istanbul.

I Fenerbahce debuterade målvakten Harun Tekin och mittbacken Diego Reyes som fick spela som defensiv mittfältare. Kayserispor kom till avspark som enda lag utan att ha släppt in något mål i de tre första omgångarna.

Fenerbahce tog ledningen i matchen i den 12e minuten genom nyförvärvet Andre Ayew som gjorde sitt första mål i klubben när han nickade in bollen från nära håll. Det blev halvlekens enda mål.

Kayserispor kvitterade i den 52a minuten när Bernard Mensah slog en frispark som var menat som inlägg men som gick in i mål. 1-1 stod sig inte länge och fem minuter senare gjorde ett annat nyförvärv i Fenerbahce, Islam Slimani sitt första mål i klubben. Efter Fenerbahces ledningsmål var det Kayserispor tur att svara snabbt. Bilal Basakcikoglu slog ett inlägg från högerkanten som Martin Skrtel nickade i eget mål.

Kayserispors segermål kom i den 69e minuten. Tjaronn Chery hade bollen på högerkanten och Fenerbahces målvakt Harun Tekin förväntade sig ett inlägg. Chery såg att Harun stod felplacerad och sköt istället ett skott som gick in i mål.

Fenerbahce jagade ett kvitteringsmål på slutet och hade tre anfallare på plan samtidigt: Förutom Slimani hade Michael Frey en annan debutant och Roberto Soldado bytts in. Hemmalaget spelade dessutom matchens sista minuter med en spelare mer sedan inhopparen Samil Cinaz blivit utvisad efter ett VAR-beslut. Soldado var närmast ett mål men hans skott på tilläggstid räddades av Kayserispors målvakt Silviu Lung. Domaren blåste av matchen efter fem minuters tilläggstid och Kayserispors vändning var ett faktum.

Fenerbahce förlorade sin tredje raka ligamatch och har bara tre poäng efter fyra omgångar medan Kayserispor är fortsatt obesegrade med två segrar och två poäng. Laget klättrade upp till tredjeplats i tabellen och har åtta poäng, en poäng bakom Galatasaray och Kasimpasa.

Målen från matchen

1-0 Andre Ayew

1-1 Bernard Mensah

2-1 Islam Slimani

2-2 Martin Skrtel (självmål)

2-3 Tjaronn Chery