VIDEO: Mål och assist av Umut Bozok

Turkiska U21-landslagsspelaren Umut Bozok gjorde ett mål och en assist när Nimes mötte Bordeaux i franska ligan på söndagen.

Umut vann skytteligan i Ligue 2 förra säsongen med 24 mål på 36 matcher när Nimes gick upp till högsta ligan. På söndagen gjorde han sitt första mål i Ligue 1 när Nimes spelade 3-3 på bortaplan mot Bordeaux. Han noterades också för en assist.

I den 31a minuten spelade han fram belgaren Baptise Guillaume till 1-1 målet och i den 77e minuten ordnade han en poäng till Nimes när han gjorde 3-3. Umut blev senare utbytt på tilläggstid av matchen.

Nimes har 2 segrar, 1 oavgjord och 2 förluster efter 5 omgångar. Klubben ligger på åttonde plats med 7 poäng och har en målskillnad på 12-12. Med 12 målen har Nimes gjort flest mål i ligan efter Paris SG och Olympique Marseille.