VIDEO: Oavgjord mellan Fenerbahce och Besiktas

Fenerbahce och Besiktas delade på poängen i måndagens stora Istanbul-derby.

Fenerbahce hade två bra chanser att ta ledningen i första halvleken men Andre Ayew sköt högt över och Hasan Ali Kaldirims skott stoppades av ribban.

Istället tog Besiktas ledningen i den 40e minuten genom Ryan Babel som utnyttjade det passiva Fenerbahce-försvaret och gjorde ett klassmål. Det var hans fjärde ligamål den här säsongen och med det är han bäst i Besiktas så här långt. Babel har gjort totalt 22 mål på 56 ligamatcher i Besiktas-tröjan.

I den 71a minuten kvitterade Andre Ayew med sitt andra ligamål för säsongen när han nickade in Hasan Ali Kaldirims inlägg från vänsterkanten.

Det blev inga fler mål i matchen och båda lagen fick nöja sig med varsin poäng inför 45.627 åskådare på Ülker stadion. Caner Erkin i Besiktas blev utvisad efter slutsignalen efter att ha fått sitt andra gula kort. Det första gula kortet kom tre minuter före ordinarie fulltid.

Fenerbahce ligger på nedre halvan av tabellen med sju poäng efter sex omgångar och Besiktas ligger på fjärdeplats med elva poäng.