VIDEO: Robinho matchvinnare med två mål

Robinho gjorde matchens båda mål när Sivasspor besegrade Bursaspor på hemmaplan.

Sivasspors storstjärna Robinho var på strålande humör under söndagen och låg bakom det mesta i offensiv väg för hemmalaget. Han gjorde säsongens första mål i den 34e minuten och på tilläggstid fastställde han slutresultatet till 2-0.

Robinho gjorde 4 mål på 14 ligamatcher förra säsongen och har gjort 2 mål på 7 ligamatcher den här säsongen. Totalt 6 mål på 21 ligamatcher.

Efter fem matcher (två oavgjorda och tre förluster) utan seger lyckades Sivas vinna igen. Laget ligger på tolfteplats i tabellen med 8 poäng. Bursaspor förlorade igen efter fem raka oavgjorda matcher och har fortfarande inte vunnit den här säsongen då det även blev förlust i ligapremiären mot Fenerbahce. Bursaspor har fem poäng och ligger under nedflyttningsstrecket.

I Sivasspor spelade Mattias Bjärsmyr första matchen från start den här säsongen. Tidigare hade det blivit ett kortare inhopp. Förra säsongen spelade Bjärsmyr 32 ligamatcher, alla från start.