VIDEO: Trabzonspor vände 0-2 till 4-2 mot Kasimpasa

Trabzonspor vände 0-2 till 4-2 mot Kasimpasa på hemmaplan.

Trabzonspor stod för en stark vändning på lördagseftermiddagen när Kasimpasa kom på besök till Medical Park stadion.

Efter att Kasimpasa gjort matchens två första mål gjorde Trabzonspor fyra mål och vände underläget till seger. Kasimpasas mål gjordes av Samuel Eduok och Trezeguet. Burak Yilmaz gjorde det viktiga reduceringsmålet strax före halvtidsvilan och i inledningen av den andra halvleken kvitterade Hugo Rodallega med ett frisparksmål.

I den 72a minuten cykelsparkade Rodallega snyggt in sitt andra mål och två minuter senare fastställde Burak slutresultatet med hans andra mål.

Rodallega har gjort 5 mål på 7 ligamatcher och Burak har gjort 3 mål på 3 ligamatcher den här säsongen.

Trabzonspor vann igen efter två raka förluster. Laget har 10 poäng och ligger på sjundeplats i tabellen. Kasimpasa som inledde ligaspelet med fyra raka segrar åkte på sin tredje raka förlust. Trots förluster ligger laget på tredjeplats i tabellen med 12 poäng. Målskillnaden är 14-14 vilket innebär att Kasimpasa har gjort näst flest mål och släppt in flest mål i serien så här långt.

Loret Sadiku spelade hela matchen för Kasimpasa och drog på sig ett gult kort. Abdul Khalili är fortsatt utanför Kasimpasas matchtrupp pga skadan i ligapremiären.