Bosniens trupp mot Turkiet

Bosniens förbundskapten Robert Prosinecki har tagit ut följande trupp inför landskampen mot Turkiet.

Prosinecki har tidigare varit tränare för Kayserispor.

I truppen finns fyra spelare från Süper Lig: målvakten Ibrahim Sehic, mittfältarna Edin Visca och Deni Milosevic samt anfallaren Riad Bajic. I truppen finns också Ognjen Vranjes som tidigare har spelat för Elazigspor och Gaziantepspor.

Kaleci: Ibrahim ŠEHIĆ (Büyükşehir Belediye Erzurumspor,) Asmir BEGOVIĆ (AFC Bournemouth,) Vedran KJOSEVSKI (FK Zeljeznicar)

Defans: Darko TODOROVIĆ (FC Red Bull Salzburg,) Ognjen VRANJEŠ (RSC Anderlecht,) Toni ŠUNJIĆ (Dinamo Moskova,) Ermin BIČAKČIĆ (TSG 1989 Hoffenheim,) Ervin ZUKANOVIĆ (Genoa,) Eldar ĆIVIĆ (Sparta Prag,) Bojan NASTIĆ (KRC Genk)

Orta Saha: Muhamed BEŠIĆ (Middlesbrough,) Gojko CIMIROT (Standard Liege,) Miralem PJANIĆ (Juventus), Elvis SARIĆ (Suwon Bluewings,) Rade KRUNIĆ (Empoli,) Goran ZAKARIĆ (Partizan,) Haris DULJEVIĆ (Dynamo Dresden), Edin VIŠĆA (Medipol Başakşehir,) Sanjin PRCIĆ (Levante,) Deni MILOŠEVIĆ (Konyaspor)

Forvet: Edin DŽEKO (AS Roma,) Kenan KODRO (FC Kopenhagen,) Riad BAJIĆ (Medipol Başakşehir)