Inter intresserade av Galatasarays mittback?

Den italienska klubben Inter uppges vara intresserade av Galatasarays unge mittback.

Okan Buruk, Emre Belözoglu och Okan Buruk har spelat där. Ska 18-årige mittbacken Ozan Kabak bli nästa turkiska spelare i Inter?

Enligt den turkiska tidningen Sabah har Inters vicepresident Javier Zanetti som själv spelade i Inter i nästan tjugo år varit på semester i Istanbul de senaste dagarna. Men det skrivs också att han ska ha varit i Istanbul för att visa Inters intresse för den unge mittbacken.

Ozan som har spelat för Turkiets U15, U16, U17 och U18-landslag debuterade för Galatasarays A-lag redan i slutet av förra säsongen då han gjorde ett kortare inhopp. Den här säsongen har han spelat i fyra ligamatcher, tre från start och ett kortare inhopp.

Tidningen Sabah skriver också att Galatasaray planerar inom kort att erbjuda Ozan ett femårskontrakt. Hans nuvarande kontrakt med Galatasaray går ut efter säsongen 2019/20.