Kasimpasa sparkar tränaren

Kasimpasa har gått skilda vägar med tränaren Kemal Özdes.

Klubben skriver i ett meddelande att anledningen är att ledningen och tränaren inte har samma tankesätt när det gäller framtiden.

Kasimpasa fick en strålande start på säsongen med fyra raka segrar men har därefter förlorat tre raka matcher. Trots förlusterna på senare tid är laget fortfarande med i toppen av tabellen och har 12 poäng efter sju omgångar med tre poäng upp till Galatasaray på förstaplats.

Kemal Özdes som hade varit i Kasimpasa sedan september 2016 avgick förra säsongen från tränarjobbet i klubben men återanställdes fyra dagar senare.

Kasimpasa blir den fjärde klubben i Süper Lig den här säsongen efter Akhisarspor, Caykur Rizespor och B.B. Erzurumspor.

***

Nu spekuleras det i att Mustafa Denizli som har fört Besiktas, Fenerbahce och Galatasaray till varsin ligatitel ska ta över Kasimpasa då han var på besök i klubbens träningsanläggning på måndagen. Enligt NTV Spor har parterna kommit överens om ett kontrakt för resten av säsongen.