Mustafa Denizli ny tränare i Kasimpasa

Mustafa Denizli återvänder till turkisk fotboll.

På måndagen fick Kemal Özdes lämna jobbet som Kasimpasas tränare och på tisdagen presenterades Mustafa Denizli som klubbens nya tränare.

Mustafa Denizli har en lång tränarkarriär bakom sig och har bl.a. lett Galatasaray (1987-88), Fenerbahce (2000-01) och Besiktas (2008-09) till ligaguld. Han har även varit turkisk förbundskapten i fyra år (1996-2000) där kvartsfinalen i EM 2000 var hans bästa prestation med landslaget.

Utöver de tre stora har han också varit tränare för Aachen (Tyskland), Kocaelispor, Manisaspor, Pas Tehran (Iran), Persepolis (Iran), Caykur Rizespor, Khazar Lankaran (Azerbajdzjan) och Eskisehirspor. Han har haft tre sejourer i Galatasaray och två sejourer i Persepolis.

Senast var han tränare för Eskisehirspor under säsongen 2016/17 i Spor Toto 1. Lig. Han blev tränare i Es, Es i februari 2017 till juni 2017.