Özil låg bakom allt och dominerade mot Leicester City

Mesut Özil var tillbaka från skadeuppehåll i måndags för Arsenal och låg bakom allt i anfallsväg när hemmalaget besegrade gästerna Leicester City.

Den offensive mittfältaren visade upp ett fantastisk spel och var på spelhumör när han gjorde ett mål, en assist och en “hockey-assist” när han vackert spelade fram Bellerin som hittade fram till Aubameyang som gjorde matchens andra mål.

Matchens första mål gjorde Özil när han startade ett anfall från mittplanen och avslutade spelet med en vacker placering vid bortre stolpen. Matchens tredje mål kommer med stor sannolikhet bli kandidat till årets mål, ett anfall som återigen startades av Özil och som senare spelade fram Aubameyang till hans andra mål i matchen.

Özil med sitt nya nummer, #10, hade även kaptensbindeln och ledde laget till en stor vinst och Arsenal ligger nu på en fjärde plats i Premier League.