Senol Günes: “Jag förväntade inte mig att vi skulle spela så dåligt”

Senol Günes, Besiktas huvudtränare, var inte alls nöjd efter förlusten mot Malmö FF i Europa League.

– Vi hade några bolltapp men gav inte iväg några lägen till våra motståndare ändå åker släpper vi in mål och försvinner i matchen. Att vi inte får någon effekt av våra byten visar att laget inte var tillräckligt motiverade (inför matchen mot Malmö FF). Vi kunde inte anfalla och vi kunde inte försvara oss. Det spelar ingen roll hur mycket du påverkas av att släppa in ett mål, vi kan inte sluta spela fotboll bara sådär. Motståndarna tog en välförtjänt vinst. Jag förväntade mig inte att vi skulle spela såhär dåligt. Det är mitt misstag. Vi ska utvärdera misstagen från den här matchen nu i efterhand, sade Senol Günes efter att ha förlorat med 2-0.

Läs mer om matchen här.