VIDEO: Inhoppare avgjorde för Galatasaray

Galatasaray fick med sig alla poängen från Antalya efter att ha avgjort i matchens slutminuter.

Mötet mellan Antalyaspor och Galatasaray såg ut att sluta mållös när Fatih Terim gjorde ett taktiskt drag. Han bytte in Ryan Donk istället för Henry Onyekuru och dessförinnan hade han bytt in Maicon istället för Younes Belhanda. De två till annars defensiva spelarna fick spela anfallare och Galatasarays taktik var att slå inlägg in i straffområdet.

Donk blev inbytt i den 85e minuten och mindre än två minuter senare nickade han in Marianos inlägg från högerkanten. Det var Donks första ligamål i Galatasaray-tröjan.

Efter matchen sa Donk: ”Man vet aldrig jag kan fortsätter att spela anfallare även i de kommande matcherna.”

Galatasaray vann igen på bortaplan i ligan efter två förluster med målskillnaden 0-7 och befäste sin förstaplats i tabellen medan Antalyaspor är på en femteplats efter en bra start på säsongen. Innan matchen mot Galatasaray hade Antalyaspor vunnit 4 segrar på de 5 senaste ligamatcherna.