VIDEO: Kasimpasa tillbaka på vinnarspåret – upp på samma poäng som ettan

Efter tre raka förluster är Kasimpasa tillbaka på vinnarspåret. På fredagskvällen besegrades Göztepe med 3-1 på hemmaplan.

Det var två lag med olika förutsättningar som inledde åttonde omgången i turkiska ligan. Hemmalaget Kasimpasa hade förlorat tre matcher i rad och bortalaget Göztepe hade vunnit tre raka matcher.

Mustafa Denizli gjorde sin första match som Kasimpasas-tränare. Loret Sadiku fanns med i Kasimpasas startelva och Celso Borges fanns med i Göztepes startelva. Båda spelade hela matchen. I Kasimpasa är Abdul Khalili fortsatt skadad och fanns inte med i matchtruppen.

Stor segerdirigent i Kasimpasa var Mahmoud Trezeguet som spelade fram till lagets två första mål och sedan gjorde själv det avgörande målet.

Samuel Eduok blev tvåmålsskytt i matchen. Första målet kom i den 21a minuten och andra målet kom precis i början av den andra halvleken. Eduok har nu gjort 4 mål på 8 matcher den här säsongen.

Yasin Öztekin reducerade för Göztepe med ett av säsongens snyggaste mål. Det var hans 5e mål på 8 matcher den här säsongen. Alla fem målen har kommit i de fyra senaste matcherna då Yasin även har noterats för två assists under samma period. Yasin Öztekin som är ny i Göztepe inför säsongen efter att hans kontrakt med Galatasaray gått ut har gjort 5 mål och 2 assist på de 4 senaste ligamatcherna.

Trezeguets avgörande mål kom i den 84e minuten då han tog sig fram på vänsterkanten och snyggt placerade in bollen längs målvaktens bortre stolpe.

Kasimpasa som har gjort flest mål (17) och släppt in flest mål (15) i ligan gick upp på samma poäng (15) som Galatasaray medan Göztepe ligger ett par placeringar bakom med 12 poäng.

Kasimpasas skyttekung Mbaye Diagne gick av planen mållös för andra matchen i rad efter att ha gjort 8 mål på de 6 inledande omgångarna.